• +31651237349

Onderhoud en updates


Binnen de Joomla gemeenschap worden er regelmatig nieuwe versies uitgebracht van Joomla software. Vaak zijn dit patches die de hacker-gemeenschap een stap voor willen blijven. Soms ook nieuwe functionaliteit.

Het is dus van het grootste belang dat op uw site de laatste software aanwezig is. Een ander punt wat vaak minder aandacht krijgt, is het regelmatig maken van een backup van de website. Dit wordt vaak overgelaten aan de hosting provider, maar niet elke provider is even betrouwbaar op dit punt. Het is daarom aan te raden om ook zelf regelmatig backups te maken van uw website.

U kunt dat eenvoudig zelf uitvoeren, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Support Plus Pakket

Het is belangrijk om software zoveel mogelijk up-to-date te houden, m.n. om te voorkomen dat er veiligheids issues ontstaan. Daarnaast bieden nieuwe software versies soms ook nieuwe toepassingsmogelijkheden die interessant kunnen zijn.


Indien u kiest voor het Support Plus pakket, krijgt u voor een vast bedrag van € 25,- per jaar alle upgrades mee van Joomla! en van specifieke software elementen die op uw website zijn geïnstalleerd. Bij het upgraden naar hogere Joomla! versies wordt uiteraard rekening gehouden met de geinstalleerde versies van andere software componenten. Pas als alle functionaliteiten gewaarborgd zijn wordt er naar een hogere versie ge-upgrade of er wordt in overleg met u gekozen voor het vervangen van één van de onderdelen.

Joomla! ontwikkelt zich verder en brengt met onregelmatige tussenpozen nieuwe versies uit. De huidige versie van Joomla 3.x is een zgn. lange termijn versie die in de loop van 2019 zal worden opgevolgd door de Joomla 4.x serie. Meer info hierover kunt u vinden op: https://www.joomlacommunity.nl/nieuws/versies/1429-joomla-4-komt-er-aan 

Free Joomla templates by L.THEME